Kindercamping Klumpke

Een buitengewone en natuurrijke camping

Wij, Aart en Sharon, staan november 2017 aan het prille begin van ons kampeerparadijsje op een machtig mooi stukje Achterhoek. Op onze camping draait alles om natuur, outdoor, en creativiteit. Welkom in onze versie van een kindercamping. Niks geen animatietypetjes, bingo-avonden of kinderdisco met ingestudeerde danspasjes. Wij gaan naar buiten!

De komende jaren willen wij het kampeerterrein gaan ombouwen tot eén grote autoluwe natuurspeelplaats waar onze kleine avonturiers alle ruimte hebben om heerlijk te kunnen ravotten. Van natuurlijke speelelementen, verborgen doorgangen, een speelbos tot aan een zwemvijver. Een vrijbrief tot natuurlijk spelen, het hele seizoen door.

Ons terrein wordt daarmee de perfecte uitvalbasis om met onze jonge avonturiers op ontdekking te gaan. Wij geloven daarbij niet in vermaakt worden, maat juist in het samen beleven. Niet leren, maar samen ontdekken. Wij dagen ze uit, prikkelen hun zintuigen en laten ze verrassen door de natuur. Hutten bouwen, met modder spelen, dieren ontdekken, dansen op blote voeten en theatrale avonturen in de natuur.

Samen, want kamperen op onze camping is elkaar ontmoeten. Actief ontspannen en bewust genieten, het buitenleven, met de voeten in de aarde, maar vooral met elkaar.

Een plek waar traditioneel kamperen samensmelt met eigenzinnige kampeermiddelen en bijzondere verhuurunits. Denk aan omgebouwde bussen, tipi tenten met houtkachels en boomhutten. Wij willen investeren in een duurzame wijze van bouwen waarbij wij veel waarde hechten aan onze natuur.

Want in onze ogen is het buiten altijd beter!