Kindercamping Klumpke

Een buitengewone en natuurrijke camping

Wij, Aart en Sharon, staan juni 2017 aan het prille begin van de schaping van een kampeerparadijsje op een machtig mooi stukje Achterhoek. Eén grote autoluwe natuurspeelplaats waar onze jonge avonturiers alle ruimte hebben om heerlijk te kunnen ravotten. Waar natuurlijke speelelementen de kampeervelden met elkaar verbindt. Een plek waar traditioneel kamperen samensmelt met eigenzinnige kampeermiddelen en bijzondere verhuurunits. En waar door de speelse en natuurrijke opzet onze gasten verbonden worden met en verrast worden door de natuur. De komende jaren bouwen wij aan het verwezenlijken van dat paradijs.

Wij hebben 10 hectare natuurrijke pracht, een zwembad (ook voor de allerkleinste), leerzame en creatieve activiteiten voor de kinderen, heerlijk warme douches en gezelligheid bij de bar.

Jullie hond is meer dan welkom op ons terrein. En bij ons mogen jullie ook een kampvuurtje stoken; bij jullie tent, kampeerbus of ander kampeermiddel. Voor het seizoen van 2017 nog wel graag jullie eigen vuurschaal meenemen.